techno for free

A netlabel olyan zenekiadó, mely digitális formában,az Interneten működik. Sok netlabel hihetetlen dolgot művel: ingyen, ellenszolgáltatás nélkül kínálja kiadványait. Ilyen kiadók kiadványaiból fogok szemezgetni, persze a saját ízlsemnek megfelelően, szóval éneklés nem lesz egyltalán;)

2009.03.04. 23:45 marci(ka)

[monofonicos002]

Kolumbiai kiadó, mely egész komolyan végiggondolta,hogy miről is van itt szó, ajánlom a honlap bögészgetését. Ami most a lényeg: Figueroa - Made in milk

Nagyon király ez a borító szerintem. Ránézésre látszik, hogy itt finom, feel-good tánczene következik. Nem annyira modern alapok, zongora, fless... de nem altató, végig techno, ilyen zenét az iskolákba! Kábé rávinyogtatnak valami énekesnőt és kész a jövő nyár trendje, majd meglátjátok. Szóval tisztelet David Figueroanak és remixelőknek, ezek nagyon jó zenék. Annyiban is különlegesség, hogy DF egyébként keményebb zenékkel operál, kb Popof-Umek-Dyno vagy mittudomén, nagyon jó felfogásban, le se tagadhatná, hogy dél-amerikai.

http://www.archive.org/download/MNF002_Figueroa_Made_In_Milk/MNF002_Figueroa_-_Made_In_Milk.zip

Szólj hozzá!

Címkék: monofonicos figueroa


A bejegyzés trackback címe:

https://technarchy.blog.hu/api/trackback/id/tr56982177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása